Пиргос Агро ООД

Резултати от демо поле в с.Войново, обл.Силистра

IMG-0cbbe58c14df9725ab3d521d377a622e-V IMG-1aa1ec4cbf8aeb2a751faade2afc925b-V IMG-8da8e9ac391faaf8a38fd78d883350da-V IMG-09b2a5058d37fee4a21269ed46f9ccb8-V IMG-49f8f8b3dc47b42dc9c95e965e0fc64e-V IMG-173d76c12dba6e756ff34fc23b014348-V IMG-059986128291a2e9bf3278932f847fe7-V IMG-a6150cab04cfee4f068f96c0570a4874-V IMG-e9e71abb948c488a74b8a4f181c9e2f6-V IMG-e2325c8c0929f49a554a92cde09019ec-V IMG-f0ca2ddc23b275324d517e6d37e05597-V IMG-f0465a688fcf75881245a4f0566d3b3f-V   

Получихме резултатите от демо полето в село  Войново, обл. Силистра, където нашите семена пшеница, ечемик и тритикале дадоха отлични добиви от декар за 2020 година.

ПШЕНИЦА

–––––––

NS 40 S – 440 кг.

Renesans – 467 кг.

NS Futura – 425 кг.

Azra – 443 кг.

Pobeda – 502 кг.

Rani otkos – 644 кг.

Grivna – 600 кг.

Igra – 584 кг.

––––––

ЕЧЕМИК  Amazon – 691 кг

–––––

ТРИТИКАЛЕ Odisej – 472 кг